ball.punt.nl
Zin en onzin op het web
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Redactioneel

--
fiat punto
Laatste artikelen

Weeralarm!

 

Hoi hoi leuk dat je hier komt, ik weet het ik schrijf zin en onzin, reakties zijn welkom op de weblogs maar elke keer weer een plaatje met fijne woensdag , maandag whatever of jouw favo huisdiertje , artiest kun je beter op je eigen weblog plaasten. Ik zal ze dan ook verwijderen. Na 2e plaatsing zal ik blokkeren.(ja hard he :-)
Wil je geheel lekker off-topic reageren dan kun je hieronder even spoelen . Fijne week altijd =))
 
 
Privacybeleid ball.punt.nl >>
Lees meer...

Tiger Woods en Lindsey Vonn zouden foto's gelekt hebben


Waar dat wten we wel maar zeggen we niet :D


Reacties

Slecht nieuws voor Sinterklaas, in het herziene regeerakkoord van Rutte II gaan vooral gezinnen met 1 werkende er de komende vier jaar op achteruit. Volgens het Nibud gaat het om 2 tot 6 procent.

sinterklaas

Een paar met kinderen, met 1 werkende die 35.000 euro verdient,levert volgens het Nibud 4 procent aan koopkracht in. In het oorspronkelijke regeerakkoord zou dit gezin 3,5 procent inleveren.

Ook gezinnen met twee werkende ouders en een hoog inkomen,gaan erop achteruit maar ze worden minder zwaar getroffen dan in het eerdere regeerakkoord. Veel 65-plussers met spaargeld zijn de klos. Wie een potje van 20.000 euro per jaar heeft, gaat er 8,5 procent op achteruit. Dus dat wordt de schoen zetten en hard zingen bij de haard, Sinerklaas je bonne bonne gooi wat in m'n..

Reacties

Patricia Paay krijgt fooi voor fotoshoot Playboy

Op verschillende websites wordt gespeculeerd over het bedrag dat Patricia Paay zou krijgen voor de Playboy-fotoshoot.
 
Volgens hoofdredacteur Jan Heemskerk wilde Patricia aanvankelijk helemaal geen geld voor haar naaktreportage. Bronnen binnen Playboy onthulden zaterdagavond echter aan Shownieuws dat de oudste Playmate ooit toch 40.000 euro zou krijgen. Daarnaast zou Patricia Paay ook nog een bedrag krijgen per ieder verkocht exemplaar
Lees meer...   (4 reacties)
 
 
 
 
 
Wat wil je anders de blonde Friezin heeft zo langzamerhand alle bekende merken van de wereld gepromoot een waarachtig onwaarschijnlijke lange lijst.

Doutzen Kroes loopt modeshows voor Versace Dolce & Gabbana en en is het gezicht van de parfumlijn van Calvin Klein. In 2006 sloot ze een contract met het cosmeticabedrijf L’Oréal. Als het gezicht van L’Oréal werd ze het best betaalde model dat Nederland tot nu toe heeft voortgebracht. In november 2007 werd bekend dat ze het nieuwe gezicht wordt voor lingeriemerk Victoria’s Secret.
Ook treedt ze vanaf 21 november 2007 op als ambassadrice voor de campagne “Praat mar Frysk” om de Friese taal te promoten.

Lees meer...
Spelcomputers Wii’s playstions Xboxen kleding speelgoed bordspellen het is niet aan te dragen de Pakpieten van Sinterklaas hebben< zeker drie procent meer in te pakken dan vorig jaar , gelukkig kent de peseta Spaanse euro geen recessie of komt Sinterklaas toch uit Turkije want de Turkse Lira is wel inflatieonderhevig. Ook wordt er veel lekker gegeten met Sinterklaas.
Lees meer...
Het is waar mensen met schoolgaande kinderen zijn de dupe van hogere prijzen als ze met vakantie gaan. De touristensektor maakt dankbaar gebruik van vraag en aanbod.

Het idee om schoolvakanties dan maar nog verder te spreiden zal waarschijnlijk alleen nog nadeliger uitvallen voor iedereen.

De touristensector zal gebruik maken van het doorlopende hoogseizoen (ze zijn niet gek) en de prijzen iets lager maken in de het oude hoogseizoen maar je kunt er bijna gif op innemen dat de gemiddelde prijs door het hele jaar omhoog zal gaan. Nadat de schoolvakanties al verspreid waren over de periode juli tot half september werden de prijzen in deze periode ook ongeveer allemaal gelijk (hoger) terwijl voordien het hoogtepunt met name in juli lag.

Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl